Wooncompagnie Kogerlaan te Schagen


  • Projectdetails

  • Schagen

  • [Dakafmetingen]

  • [Aanvullende werkzaamheden]


Over het project

Het PVC-dak van Wooncompagnie Schagen is volledig verwijderd en vervangen door een nieuwe bitumen toplaag met een mineraal oppervlak. Dit is niet alleen gedaan voor een beter aanzicht, maar ook om bescherming te bieden tegen de schadelijke effecten van de zon. Bovendien zijn alle dakterrassen grondig aangepakt: al het bestaande materiaal is verwijderd en de terrassen zijn opnieuw opgebouwd.

Efficiƫnt waterafvoer
De dakterrassen bevonden zich oorspronkelijk op een te hoge hoogte. We hebben daarom een nieuwe isolatielaag aangebracht, die dunner is, en gezorgd voor een goede helling, zodat regenwater niet meer richting de kozijnen stroomt. Het dunnere dakpakket zorgt voor hogere opstaande rand, waardoor het water efficiƫnt wordt afgevoerd.

Duurzame en effectieve dakbedekking
Het probleem met de PVC-dakbedekking was te wijten aan een onjuiste installatie, waardoor er spanning in de hoeken ontstond, wat leidde tot vocht- en lekkageproblemen. Deze problemen zijn nu aangepakt en opgelost door over te stappen op een duurzamere en effectievere dakbedekking.

Meer informatie?

Wil je meer weten over dit project of ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem direct contact met ons op!


INTERESSE IN SAMENWERKING? NEEM CONTACT MET ONS OP.
Vul het formulier in en ontvang een gratis offerte.

  • Algemeen
  • Project
  • Klaar

Algemene informatie

Projectinformatie

Materiaal van de huidige dakdekking

Ondergrond van het dak

Bestaande isolatie

Heeft u nog vragen?

Voorzie ons van twee of meer goede kwaliteit foto's (max. 5 mb), van het dak van het gebouw (Duidelijke foto's van het dak vanuit verschillende hoeken) en eventueel foto's van specifieke problemen of schade.

Voeg uw bestanden toe

Max. size: 256,0 MB