JAARLIJKS DAKONDERHOUD VERLENGT DE LEVENSDUUR

Onderhoud en reiniging van het dak is essentieel voor het behoud van het dak. Jaarlijks onderhoud verlengt de levensduur van het dak aanzienlijk en voorkomt onverwachte kosten. Tijdens de dak onderhoudswerkzaamheden onderzoeken en behandelen we alle kritische punten en gebreken aan de dakbedekking.   

Gedurende het dakonderhoud van uw dak verwijderen we het aanwezige vuil en zorgen we ervoor dat de hemelwaterafvoeren, ook wel dakgoten genoemd, weer normaal gangbaar zijn voor het hemelwater. We verzamelen allerlei informatie over het dak. Met deze informatie kunnen wij u een goed beeld geven van de staat van het dak op dat moment.  

KLEINSCHALIG DAKONDERHOUD EN SCHOONMAAK

U kunt bij ons terecht voor een eenmalige schoonmaak of een schoonmaakcontract. Wij kunnen u kleinschalig onderhoud aanbieden dat ervoor zorgt dat het aanwezige vuil zoals vogelpoep, fijnstof of ander vuil van het dak wordt verwijderd en dat de dakgoten weer toegankelijk zijn voor hemelwater. Dit voorkomt veel voorkomende lekken en verstoppingen, wat grotere schade en kosten kan voorkomen. Tijdens de onderhoudswerkzaamheden onderzoeken wij ook alle kritische punten en gebreken van de dakbedekking en behandelen deze in overleg met u.  

GROOTSCHALIG DAKONDERHOUD EN REINIGING

Bij grootschalig dakonderhoud gaat het om daken van grotere afmetingen, zoals bedrijfsdaken. Als u wilt weten welk soort schoonmaak uw dak nodig heeft, neem contact op met Rommers Dakbeheer. Wij bieden u een onderhoudspakket op maat aan. Het kleinschalige dakonderhoud nemen wij ook mee in dit pakket. Met onze reinigingsapparatuur kunnen wij (mits uw dak in normale staat verkeert) het weer als nieuw krijgen. Dit kan op bijna alle soorten dakbedekkingen worden toegepast.  

 

Deze reinigingsmethode is vooral bedoeld voor daken die bestaan ​​uit wit bitumen of kunststof dakbedekking. Ook de hemelwaterafvoeren maken wij weer vrij. Dakreiniging en -onderhoud is van belang voor de levensduur van uw dak, het kan kosten op lang termijn voorkomen. Wilt u zorgen dat uw dak ook na de schoonmaak in top conditie blijft, neem contact met ons op.   

SCHOONMAAKCONTRACT

Ons schoonmaakcontract voor dakonderhoud bestaat uit 1 of 2 inspecties van de staat van het dak per jaar. Tijdens deze inspecties evalueren we of er schoonmaakbezigheden nodig zijn, zoals het reinigen van de hemelwaterafvoeren en het dak zelf. Deze inspecties en eventuele schoonmaakbezigheden worden meestal uitgevoerd voor de zomer of tussen herfst en winter, wanneer de meeste bladeren zijn gevallen. In sommige gevallen kan het zijn dat een dakreiniging niet nodig is. Daarom wordt de klant alleen in rekening gebracht voor de schoonmaak die daadwerkelijk wordt uitgevoerd. Zonnepanelen vallen buiten onze scope van dienstverlening.  

SCHOONMAAK WITTE DAKEN

Vogelpoep, stof en bladeren kunnen een groot probleem vormen voor platte daken, omdat deze vervuiling de prestaties van de witte dakcoating of bedekking kan verminderen. Door het opstapelen van vogelpoep, stof en bladeren kan de coating minder efficiënt worden in het weerkaatsen van de zonnewarmte. Bovendien kan vervuiling leiden tot het ontstaan van lekkages en schade aan het dakbedekkingsmateriaal. Om ervoor te zorgen dat uw witte dak optimaal presteert, is regelmatige reiniging en onderhoud van groot belang.   

Dit bestaat bijvoorbeeld uit het verwijderen van vogelpoep, stof en bladeren, het inspecteren van het dak op lekkages en het bijstellen of vervangen van eventueel beschadigde delen. Het is ook aan te raden om periodieke controles uit te voeren, zodat eventuele problemen op tijd kunnen worden opgemerkt en opgelost.   

INTERESSE IN SAMENWERKING? NEEM CONTACT MET ONS OP.
Vul het formulier in en ontvang een gratis offerte.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Contactgegevens - Stap 1 van 2
Adres