DAKONDERHOUD

Onderhoud en reiniging van het dak is essentieel voor het behoud van het dak. Jaarlijks onderhoud verlengt de levensduur van het dak aanzienlijk en voorkomt onverwachte kosten.

Tijdens de onderhoudswerkzaamheden onderzoeken en behandelen we alle kritische punten en gebreken aan de dakbedekking.

Tijdens het onderhoud van uw dak verwijderen we het aanwezige vuil en zorgen we ervoor dat de hemelwaterafvoeren weer normaal gangbaar zijn voor het hemelwater.

We verzamelen allerlei informatie over het dak. Met deze informatie kunnen wij u een goed beeld geven van de staat van het dak op dat moment.

KLEINSCHALIG ONDERHOUD EN SCHOONMAAK

U kunt bij ons terecht voor een eenmalige schoonmaak of een schoonmaakcontract. Wij kunnen u kleinschalig onderhoud aanbieden dat ervoor zorgt dat het aanwezige vuil van het dak wordt verwijderd en dat de hemelwaterafvoeren weer toegankelijk zijn.

Dit voorkomt de veelvoorkomende lekken en verstoppingen. Tijdens de onderhoudswerkzaamheden onderzoeken wij ook alle kritische punten en gebreken van de dakbedekking en behandelen deze in overleg met u.

GROOTSCHALIG ONDERHOUD EN REINIGING

Wij kunnen u ook een onderhoudspakket op maat aanbieden. Het kleinschalige onderhoud nemen wij ook mee in dit pakket. Met onze reinigingsapparatuur kunnen wij (mits uw dak in normale staat verkeert) het weer als nieuw krijgen.

Dit kan op bijna alle soorten dakbedekkingen worden toegepast. Deze reinigingsmethode is vooral bedoeld voor daken die bestaan ​​uit wit bitumen of kunststof dakbedekking.

INTERESSE IN SAMENWERKING? NEEM CONTACT MET ONS OP.
Vul het formulier in en ontvang een gratis offerte.

    Stuur uw vraag door

    Voorzie ons van goede kwaliteit foto's, van het dak van het gebouw en van het gebouw vanaf de grond.