DAKINSPECTIE VAN UW DAKBEDEKKING

Tijdens een inventarisatie op locatie wordt het advies na overleg met u vertaald in een offerte, met een gedetailleerde omschrijving van de werkzaamheden. Uw dak is een belangrijk deel van uw huis of bedrijfspand . Daarom is belangrijk dat uw dak regelmatig word nagekeken. Preventie is het meest kosten besparend, vaak worden problemen te laat ontdekt dit zorgt in veel gevallen voor schade binnenshuis of bedrijfspand.  

U zou uw dak minstens een keer per jaar moeten laten nakijken. U kunt zelf ook al controleren op schade binnenshuis of bedrijfspand. Problemen aan het dak zijn het snelst zichtbaar op de muren en plafonds. Scheuren, gaten of kleurverandering kunnen tekenen zijn van dak problemen. Schakel dan gelijk Rommers Dakbeheer in. Onze kwaliteit begint met een goed en betrouwbaar advies.  

HOE WERKT EEN DAKINSPECTIE

Bij de inspectie letten onze dakdekkers op de volgende punten  

 • Beschadiging van de dakbedekking en dakafwerking  
 • Losse naden dakbedekking  
 • Staat van dakconstructie   
 • Algengroei en vuilophoping   
 • Dakgoten  
 • Afwatering Dak  
 • Weersbestendigheid   

  Tijdens een inventarisatie ter plaatse wordt na overleg met u, het advies vertaald in een offerte, met een uitvoerige omschrijving van de werkzaamheden.   

  DAKINSPECTIE KOSTEN

  Bij een vroegtijdige inspectie kan Rommers Dakbeheer u een indicatie geven wanneer uw dak aan vernieuwing toe is en wat de kosten zijn van die dakvernieuwing. Hierdoor krijgt u de mogelijkheid om gedurende die periode geld aan de kant te zetten voor de toekomstige vernieuwing.    

  De kosten van den dakinspectie starten vanaf 350 euro. Dit is een investering die zich in de toekomst terugverdient, aangezien het u in staat stelt om eventuele problemen op tijd op te merken en op te lossen voordat deze uit de hand lopen. Bovendien, als er op de offerte wordt ingegaan (binnen 2 weken na dagtekening), komen de kosten voor de dakinspectie te vervallen.  

  INTERESSE IN SAMENWERKING? NEEM CONTACT MET ONS OP.
  Vul het formulier in en ontvang een gratis offerte.

  Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
  Contactgegevens - Stap 1 van 2
  Adres