DAKBEDEKKING VOOR NIEUWBOUW

 

Rommers Dakbeheer heeft veel ervaring en kennis als het gaat om dakbedekking. Bouwt u een fabriekshal of een aanbouw en zoekt u een dakdekkersbedrijf dat het gehele dakpakket kan aanbieden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wilt u weten welk materiaal het beste bij uw daksysteem of uw dak past? Van dakisolatie tot het type dakbedekking, wij adviseren u graag over de meest geschikte materialen en dakbedekkingssytemen. Lees verder over de verschillende diensten rondom nieuwbouw, zoals witte daken, isolatie en dakbedekking, en over de garantie die Rommers Dakbeheer biedt.    

DAKISOLATIE VOOR LAGERE KOSTEN 

Warmte stijgt op en gaat verloren als daken niet of onvoldoende geïsoleerd zijn. Dit kan de kosten voor de verwarming van uw huis of bedrijfspand flink laten stijgen. Goede isolatie betekent lagere kosten voor zowel verwarmen in de winter als koelen in de zomer. Daarom is het belangrijk dat het dak van uw nieuwbouw goed geïsoleerd is.

Bij een goed geïsoleerd dak gaan de energiekosten al snel met 30% omlaag. Eerst wordt er een damp remmende laag aangebracht op de dakconstructie. Deze zorgt ervoor dat vochtige lucht niet kan condenseren in het isolatiemateriaal. Waarna het dakpakket volgt hierna kan de dakbedekking eventueel worden afgewerkt met grind of tegels. Rommers Dakbeheer biedt diverse opties voor isolatie, voor meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen. Energiekosten besparen begint bij een goed geïsoleerd dak.   

dakisolatie voor nieuwbouw daken

DAKBEDEKKING PLAT DAK

Dakbedekking voor uw platte dak? Dit begint bij de keuze van materiaal. Rommers Dakbeheer helpt u in deze keuze. Verschillende materialen dakbeddeking brengen verschillende voordelen met zich mee. Bij Rommers Dakbeheer in Schagen bieden we een aantal verschillende materialen voor platte daken aan.  

WITTE DAKBEDEKKING

Een meerderheid van de platte daken is zwart in Nederland. In periodes met veel zon kan het oppervlakte van een zwart dak temperaturen tot wel 80 °C bereiken. Hierdoor zal de temperatuur binnen ook flink stijgen. 1 °C koelen kost drie keer zoveel energie dan 1 °C verwarmen. Witte dakbedekking zorgt minimaal voor 5 °C temperatuurdaling. Dat scheelt veel geld in het koelen van het gebouw. Er is veel keuze in witte dakbedekking, zoals bijvoorbeeld witte bitumen. Wilt u weten wat het beste materiaal is voor uw dak neem gerust contact met ons op.  

WITTE DAKCOATING

Een witte dakcoating is een dunne, reflecterende laag die wordt aangebracht op de dakbedekking van platte daken. De coating is vaak gemaakt van een mengsel van acrylaat of polyurethaan en is bedoeld om het dak koeler te houden door de zonnewarmte te weerkaatsen. Een witte dakcoating kan ook helpen om het dak langer mee te laten gaan. Door de zonnewarmte te weerkaatsen wordt de temperatuur van het dak verlaagd, wat kan helpen om het uitdrogen van het dakbedekkingsmateriaal te vertragen en zo lekkages te voorkomen.  

Voordat wij beginnen met het aanbrengen van een witte dakcoating, is het belangrijk om vast te stellen welk type dak u heeft. De coating kan worden aangebracht op de meeste soorten daken, zoals bitumineuze daken. Voordat de coating wordt aangebracht, is het noodzakelijk om het dak grondig te reinigen om ervoor te zorgen dat er geen vuil of stof onder de coating komt. Nadat het dak schoon en droog is, kunt u beginnen met het aanbrengen van de coating.  

GARANTIE BIJ NIEUWE DAKBEDEKKING

Rommers Dakbeheer verstrekt een garantie op waterdichtheid, geldig bij normaal gebruik van het dakvlak, voor een periode van 10 aaneengesloten jaren, gerekend vanaf de factuurdatum.

De fabrikant biedt een productgarantie van 10 jaar op de dakbanen. Deze garantie blijft alleen van kracht indien het dak gebruikt wordt voor het doel waarvoor het is ontwikkeld, namelijk het afvoeren van hemelwater. Het is noodzakelijk een onderhoudsrapport bij te houden, waaruit blijkt dat er twee keer per jaar onderhoud wordt uitgevoerd. Mocht u of uw organisatie niet in staat zijn dit onderhoud zelf te waarborgen, dan biedt Rommers Dakbeheer de mogelijkheid om het onderhoud van uw dak te verzorgen. Wij verzoeken u dit kenbaar te maken bij Rommers Dakbeheer.

INTERESSE IN SAMENWERKING? NEEM CONTACT MET ONS OP.
Vul het formulier in en ontvang een gratis offerte.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Contactgegevens - Stap 1 van 2
Adres