NIEUWBOUW

Rommers Dakbeheer B.V. heeft veel ervaring en kennis als het gaat om dakbedekking. 

Bouwt u een fabriekshal of een aanbouw en zoekt u een dakdekkersbedrijf dat het gehele dakpakket kan aanbieden?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wilt u weten welk materiaal het beste bij uw daksysteem of uw dak past? Van dakisolatie tot het type dakbedekking, wij adviseren u graag over de meest geschikte materialen en dakbedekkingssytemen.  

DAKISOLATIE VOOR LAGERE KOSTEN 

Warmte stijgt op en gaat verloren als daken niet of onvoldoende geïsoleerd zijn. Dit kan de kosten voor de verwarming van uw huis of bedrijfspand flink laten stijgen.

Goede isolatie betekent lagere kosten voor zowel verwarmen in de winter als koelen in de zomer. Daarom is het belangrijk dat het dak van uw nieuwbouw goed geïsoleerd is. Bij een goed geïsoleerd dak zijn de energiekosten al snel  30% lager dan een niet geïsoleerd dak. 

Energiekosten besparen begint bij een goed geïsoleerd dak. 

dakisolatie voor nieuwbouw daken
DAKBEDEKKING PLAT DAK

Dakbedekking voor uw platte dak? Dit begint bij de keuze van materiaal. Rommers Dakbheer B.V. kan u helpen in deze keuze.  

Verschillende materialen dakbeddeking brengen verschillende voordelen met zich mee. Bij Rommers Dakbeheer in Schagen bieden we een aantal verschillende materialen voor platte daken aan, waaronder rubber, PVC, EPDM en TPO.  

Rubber is een duurzaam en flexibel materiaal dat goed bestand is tegen extreme temperaturen en UV-straling. PVC is ook duurzaam en gemakkelijk te installeren, terwijl EPDM een goedkoper alternatief is met een lange levensduur. TPO is een andere populaire optie vanwege zijn duurzaamheid en UV-bestendigheid. Bitumen is weer gemakkelijk aan te leggen en goedkoop, maar gaat minder lang mee. Ons team van professionele dakdekkers kan helpen bij het bepalen van het beste materiaal voor uw platte dak, afhankelijk van uw specifieke behoeften en budget.

 

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.  

WITTE DAKBEDEKKING

Een meerderheid van de platte daken is zwart in Nederland. In periodes met veel zon kan het oppervlakte van een zwart dak temperaturen tot wel 80 °C bereiken. Hierdoor zal de temperatuur binnen ook flink stijgen. 1 °C koelen kost drie keer zoveel energie dan 1 °C verwarmen. Witte dakbedekking zorgt minimaal voor 5 °C temperatuurdaling. Dat scheelt veel geld in het koelen van het gebouw. Er is veel keuze in witte dakbedekking, zoals bijvoorbeeld witte bitumen.

Witte dakcoating

Een witte dakcoating is een dunne, reflecterende laag die wordt aangebracht op de dakbedekking van platte daken. De coating is vaak gemaakt van een mengsel van acrylaat of polyurethaan en is bedoeld om het dak koeler te houden door de zonnewarmte te weerkaatsen. Een witte dakcoating kan ook helpen om het dak langer mee te laten gaan. Door de zonnewarmte te weerkaatsen wordt de temperatuur van het dak verlaagd, wat kan helpen om het uitdrogen van het dakbedekkingsmateriaal te vertragen en zo lekkages te voorkomen. 

 

Voordat wij beginnen met het aanbrengen van een witte dakcoating, is het belangrijk om vast te stellen welk type dak u heeft. De coating kan worden aangebracht op de meeste soorten daken, zoals bitumineuze daken. Voordat de coating wordt aangebracht, is het noodzakelijk om het dak grondig te reinigen om ervoor te zorgen dat er geen vuil of stof onder de coating komt. Nadat het dak schoon en droog is, kunt u beginnen met het aanbrengen van de coating. 

Garantie bij nieuwe dakbedekking 

Door Rommers Dakbeheer wordt een waterdichtheid garantie afgegeven bij normaal gebruik van het dakvlak over een 10 aaneengesloten jaren na factuurdatum. De levensduur van de dakbanen wordt door de fabrikant gewaarborgd op 10 jaar. De waarborging kan alleen gestand blijven door het dak te gebruiken waarvoor het ontwikkeld is, namelijk het afvoeren van hemelwater. Er dient een onderhoudsrapport te worden bijgehouden waarop af te lezen is dat er 2 maal per jaar onderhoud wordt gedaan. Wanneer u of uw organisatie niet instaat bent dat te kunnen garanderen, kunnen wij uw dak onderhouden. Gelieve dit aan te geven bij Rommers Dakbeheer. 

INTERESSE IN SAMENWERKING? NEEM CONTACT MET ONS OP.
Vul het formulier in en ontvang een gratis offerte.

    Stuur uw vraag door

    Voorzie ons van goede kwaliteit foto's, van het dak van het gebouw en van het gebouw vanaf de grond.