PROFESSIONELE DAKRENOVATIE

Is uw dak toe aan vervanging of heeft het zijn beste tijd wel gehad en kies u voor een nieuwe laag dakbedekking. Wilt u meer rendement uit het dak halen door dakisolatie aan de buitenzijde. Of kiest u voor zonnepanelen en wilt u zeker zijn dat het dak nog lang genoeg meegaat. Lees de opties!

Rommers Dakbeheer kijkt samen met u naar de wensen en mogelijkheden. 

DAKINSPECTIE VOOR RENOVATIE

Het is belangrijk om uw dak op tijd te vervangen om lekkages en waterschade te voorkomen dit kan lijden tot hogere kosten dan nodig.  Het gebeurt vaak dat een dak nog niet toe is aan renovatie. In dat geval geven wij u een indicatie wanneer uw dak waarschijnlijk toe is aan renovatie, evenals een schatting van de kosten. Hierdoor kunt u op tijd geld reserveren voor de renovatie van uw dak. Ook kijken wij naar welk materiaal het meest geschikt is voor uw dak. Tijdens een inventarisatie op locatie wordt het advies na overleg met u vertaald in een offerte, met een gedetailleerde omschrijving van de werkzaamheden. 

Onze kwaliteit begint met een goed en betrouwbaar advies.   

DAKVERNIEUWING

Uw dak krijgt veel te verduren door de jaren heen. Een dak vervangen is een complexe klus. Hierbij komen verschillende factoren bij kijken. Denk bijvoorbeeld aan het uitkiezen van de juiste dakbedekking en isolatiemateriaal, nieuw materiaal over oud monteren of het verwijderen van de huidige bedekking. Rommers Dakbeheer helpt u graag met dit deze klus. 

RENOVATIE PLAT DAK

Naast de verschillende soorten materialen zijn er twee manieren om uw platte dak te kunnen renoveren, namelijk een complete vervanging waarbij het oude materiaal wordt verwijderd en er een nieuwe dakbedekking kan worden aangebracht. U kunt er ook voor kiezen om nieuwe dakbedekking over het bestaande heen te monteren. Dit kan veel geld besparen. Of deze optie mogelijk is bij uw platte dak hangt af van de dakconstructie en de staat van de oude laag dakbedekking. Daar kijken wij uitgebreid naar en geven u er een goed advies over. 

INTERESSE IN SAMENWERKING? NEEM CONTACT MET ONS OP.
Vul het formulier in en ontvang een gratis offerte.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Contactgegevens - Stap 1 van 2
Adres