GROENE DAKEN

Rommers Dakbeheer is uw partner voor het realiseren van groene daken. Groene daken dragen niet alleen bij aan een duurzame leefomgeving, maar ook aan forse energiebesparing.

Ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het creëren van een natuurlijk, groen dak en tegelijkertijd bijdragen aan een energiezuinige en milieuvriendelijke woning.

WAT ZIJN GROENE DAKEN?

Groene daken bestaan uit verschillende lagen, waaronder een waterdichte laag, een drainagelaag, een substraatlaag en de vegetatielaag. De vegetatielaag kan variëren van sedumplanten tot gras en andere beplanting. Dit geheel vormt een geïntegreerd systeem dat bijdraagt aan natuurlijke isolatie, milieuvriendelijkheid en duurzaamheid.

WAAROM KIEZEN VOOR EEN GROEN DAK?

Een groen dak is niet alleen een esthetische toevoeging aan uw woning, maar biedt ook tal van voordelen:

  1. Natuurlijke isolatie: Groene daken fungeren als natuurlijke isolatie, waardoor uw huis in zowel de zomer als de winter een constante temperatuur behoudt. Dit leidt tot aanzienlijke energiebesparingen en een verhoogd thermisch comfort.
  2. Milieuvriendelijk: Met een groen dak draagt u bij aan de bevordering van biodiversiteit en vermindering van de CO2-uitstoot. Rommers Dakbeheer BV maakt gebruik van duurzame materialen om uw dak te vergroenen, wat positieve gevolgen heeft voor het milieu.
  3. Waterretentie: Groene daken absorberen regenwater, verminderen waterafvoer naar riolen en dragen zo bij aan de preventie van overstromingen. Hierdoor wordt uw omgeving weerbaarder tegen hevige regenval.
  4. Verlengde levensduur: Een groen dak beschermt de dakbedekking tegen schadelijke weersinvloeden en UV-straling, wat resulteert in een verlengde levensduur van uw dak. Dit betekent minder onderhoud en lagere kosten op de lange termijn.

ONZE GROENE DAKOPLOSSINGEN

  • Sedum- en Grasdaken: duurzaam en visueel aantrekkelijk.
  • Duurzame Dakbedekking: Rommers Dakbeheer biedt een scala aan milieuvriendelijke dakbedekkingsmaterialen, waaronder gerecyclede en duurzame opties die passen bij uw (groene) levensstijl.
  • Onderhoudsadvies: deskundig onderhoudsadvies om de vitaliteit van uw groene dak te waarborgen en blijvende voordelen te garanderen.
INTERESSE IN SAMENWERKING? NEEM CONTACT MET ONS OP.
Vul het formulier in en ontvang een gratis offerte.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Contactgegevens - Stap 1 van 2
Adres