DAKISOLATIE

 

Warmte stijgt op en gaat verloren als daken niet of onvoldoende geïsoleerd zijn. Dit resulteert in aanzienlijk hogere verwarmingskosten voor uw huis of bedrijfspand. Het is daarom van groot belang dat het dak van uw nieuwbouw goed geïsoleerd is. 

BESPAAR OP ENERGIEKOSTEN: ONTDEK DE KRACHT VAN DAKISOLATIE

Bij Rommers Dakbeheer begrijpen we het belang van een goede dakisolatie voor energiebesparing. Met onze isolatieoplossingen kunt u uw energiekosten al snel met 30% verlagen. We bieden verschillende opties voor dakisolatie, zodat u de beste keuze kunt maken op basis van uw specifieke behoeften.

dakisolatie voor nieuwbouw daken

OPTIMALE WARMTE, MINIMALE KOSTEN

Ons isolatieproces begint met het aanbrengen van een dampremmende laag op de dakconstructie. Deze laag voorkomt dat vochtige lucht kan condenseren in het isolatiemateriaal, wat de effectiviteit ervan kan verminderen. Vervolgens installeren we het dakpakket, bestaande uit hoogwaardig isolatiemateriaal. Dit materiaal zorgt ervoor dat warmte in de winter binnen blijft en in de zomer buiten blijft, waardoor u zowel in de koude als warme maanden energie bespaart.

Bij Rommers Dakbeheer streven we naar duurzame oplossingen die niet alleen de energie-efficiëntie verbeteren, maar ook bijdragen aan het comfort en de levensduur van uw dak. Na het isolatieproces kunnen we indien gewenst uw dakbedekking afwerken met grind of tegels, zodat het niet alleen goed geïsoleerd is, maar ook esthetisch aantrekkelijk.

INTERESSE IN SAMENWERKING? NEEM CONTACT MET ONS OP.
Vul het formulier in en ontvang een gratis offerte.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Contactgegevens - Stap 1 van 2
Adres