HET REPAREREN VAN DAKLEKKAGE VERDIENT URGENTIE

Bij daklekkages is het belangrijk dat er snel word gehandeld. Rommers Dakbeheer kan u helpen met uw daklekkage. Een lekkage aan het dak herkent u aan leksporen op het plafond of langs de muren.

Om de lekkage te verhelpen moet u hem eerst opsporen om de locatie te achterhalen. Dit klinkt misschien makkelijk, maar dit kan een lastige klus zijn. Het water valtnamelijk zelden recht naar beneden. In de meeste gevallen heeft het water al heel wat meters afgelegd in de dakconstructie. Rommers Dakbeheer kan u hierbij helpen. Met meer dan 30 jaar ervaring is Rommers expert in het opsporen en verhelpen van lekkages. 

DAKLEKKAGE OPSPOREN

Een daklekkage is veelal niet gemakkelijk op te sporen. In sommige gevallen zit een lekkage achter een muur of plafond. Lekkages kunnen zorgen voor blijvende waterschade wat leidt tot hoge kosten. Daarom is het belangrijk om een expert in te schakelen om u te helpen de daklekkage op te sporen en te verhelpen. Bij Rommers Dakbeheer hebben we veel ervaring waardoor we daklekkages snel en effectief kunnen opsporen.  

DAKLEKKAGE REPARATIE

Afhankelijk van de ernst van de daklekkage en de staat van uw dak kunt u de daklekkage plaatselijk laten dichten. Om te bepalen wat voor u de beste oplossing is, kunnen wij de daklekkage opsporen en inspecteren. Er wordt gekeken naar de kwaliteit van het dak en de dakconstructie. Zo weet u direct wat de conditie van uw dak is en of het nodig is om de volledige dakbedekking te laten vervangen. Zo voorkomt u hoge kosten op de langere termijn.   

Na inspectie van het dak geven wij u professioneel advies wat u het beste kunt doen. Het lijkt meestal de goedkoopste oplossing de dak lekkage repareren, maar soms kan dat op de langere termijn juist een duurdere oplossing zijn. Want als uw dak echt aan vervanging toe is, gaat u met meerdere lekkages te maken krijgen. Ons bedrijf kan een lekkage tijdelijk afdichten door een middel/ materiaal aan te brengen. Hierna geven wij u een advies en een vrijblijvende offerte voor een geheel nieuw dak of reparatie van uw bestaande dakbedekking.  

INTERESSE IN SAMENWERKING? NEEM CONTACT MET ONS OP.
Vul het formulier in en ontvang een gratis offerte.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Contactgegevens - Stap 1 van 2
Adres