DAK RENOVATIE

Is uw dak toe aan vervanging of heeft het zijn beste tijd wel gehad en kies u voor een nieuwe laag dakbedekking. Wilt u meer rendement uit het dak halen door te isoleren. Of kiest u voor zonnepanelen en wilt u zeker zijn dat het dak nog lang genoeg meegaat.

Rommers Dakbeheer kijkt samen met u naar de wensen en mogelijkheden.Onze kwaliteit begint met een goed en betrouwbaar advies. Tijdens een inventarisatie ter plaatse wordt na overleg met u, het advies vertaald in een offerte, met een uitvoerige omschrijving van de werkzaamheden.

Naast de verschillende soorten materialen zijn er ook twee manieren om u dak te kunnen renoveren, namelijk een complete vervanging waarbij het oude materiaal wordt verwijderd en er een nieuw dak pakket kan worden aangebracht. U kunt er ook voor kiezen om het nieuwe dak pakket over het bestaande heen te monter. Of deze optie mogelijk is bij uw platte dak hangt af van de dakconstructie en de staat van de oude laag dakbedekking. Daar zullen wij uitgebreid naar kijken en een goed advies op geven.

Rommers Dakbeheer B.V. kijkt samen met u naar de wensen en mogelijkheden. Onze kwaliteit begint bij een goed en betrouwbaar advies.

Tijdens een inventarisatie op locatie wordt het advies, na overleg met u, vertaald in een offerte, met een gedetailleerde omschrijving van de werkzaamheden.

ISOLATIE

Warmte stijgt omhoog en gaat verloren als daken niet of onvoldoende geïsoleerd zijn. Energiebesparing begint dus met een goed geïsoleerd dak En dat betekent lagere kosten.

Niet alleen voor warm stoken in de winter,maar ook voor het koelen in de zomer. Naast het advies over dakisolatie wat wij u kunnen geven, leveren en brengen wij het ook aan.

PLATTE DAKEN

Veel platte daken zijn bedekt met zwarte dakbedekking, maar witte daken zijn in opkomst. Een wit dak reflecteert het zonlicht en wordt minder warm.

MANIEREN VAN RENOVATIE
Naast de verschillende soorten materialen zijn er ook twee manieren om uw dak te renoveren:
  • Volledige vervanging (oud materiaal wordt verwijderd en een nieuw dak pakket kan worden aangebracht)
  • Monteer een nieuw dak pakket over het bestaande dak
Of deze optie bij uw dak mogelijk is, hangt af van de dakconstructie en het soort materiaal van de bestaande afwerklaag.
INTERESSE IN SAMENWERKING? NEEM CONTACT MET ONS OP.
Vul het formulier in en ontvang een gratis offerte.

    Stuur uw vraag door

    Voorzie ons van goede kwaliteit foto's, van het dak van het gebouw en van het gebouw vanaf de grond.